Vi har alle et samfunnsansvar

Varehussjef Tom Erik Wiklund hos Elektroimportøren Kallerud på Gjøvik, er klar på at næringslivet har et viktig samfunnsansvar. Ingenting inspirerer han så mye som personer som viser at de tar tak i problemer, og faktisk gjør det som mange snakker om å gjøre.

Ingen skal «plasseres» hos oss uten mål og mening

Elektroimportøren har tydelige spesifikasjoner når de skal ansette personer. Hovedfokuset som arbeidsgiver er at man finner en faglig dyktig ansatt, som virkelig ønsker å gjøre en god jobb for bedriften.

– Vi ønsker å ansette personer som er motiverte og som innehar den fagkunnskapen som vi ser etter, forklarer Varehussjef Tom Erik Wiklund.

Elektroimportøren Kallerud, startet i november 2017, og har allerede skaffet seg en solid kundemasse. Fagkunnskap settes høyt, og har man et fagbrev så veier dette tungt.

– De fleste ansatte hos oss har enten fagbrev, eller annen elektrofaglig bakgrunn, forklarer Varehussjefen.

Alle har vi et samfunnsansvar

Etter å ha fått en introduksjon i hvordan Hadeland IPS jobber, er Wiklund tydelig på hva man som samfunnsaktør MÅ bidra med.

– Det kan være mange grunner til at folk faller litt ut fra skole, og jobb. Har man viljen og innsatsen som skal til for å komme seg tilbake på sporet etter drømmen, så er dette noe jeg som arbeidsgiver har en enorm respekt for. Vi ser det faktisk som et viktig samfunnsansvar å bidra til at folk når sine drømmer, sier en inspirerende Wiklund til Hadeland IPS.

Trykk her for å lese mer om Elektroimportøren

Trykk her for å lese mer om Regjeringens Inkluderingsdugnad

 

 

Kommentarene er stengt.