Verdens beste jobb!

Jobben som drosjesjåfør på Hadeland innebærer mer enn bare transport, ja faktisk mye mer, forteller Bjørn Frederick Holme som er Styreleder i Gran Taxi.

 

Et viktig serviceyrke

Gran Taxi består av 12 eiere, som disponerer 16 biler og tre minibusser. Bilene er lett gjenkjennelig, og en naturlig del av et aktivt lokalsamfunn. Det er ingen tvil om at Gran Taxi er en meget viktig del av livene til Hadelendingene.

– Vi har en jobb som både innebærer viktige sikkerhetselementer, transport og ikke minst det lille ekstra, forteller en engasjert Styreleder.

 

Trivelig yrke

En drosjesjåfør må inneha viktige egenskaper i tillegg til å like å kjøre bil.

– Vi synes selv at vi har verdens beste jobb, og sjåførene våre blir ofte i jobben over mange år, forteller Bjørn Frederick Holme.

– En variert hverdag som innebærer å treffe alt fra barnehagebarn, til eldre som skal på butikken for å handle. Vi er for mange en viktig del av det sosiale livet til personer som sitter mye alene, og vi forsøker å bidra til det lille ekstra som for eksempel å bære inn ved eller ta med søppel på vei ut, forteller Bjørn Frederick tydelig stolt over sine kollegaer.

 

Alltid behov for sjåfører

Selv om Gran Taxi har en stabil stab med sjåfører er det alltid et behov for personer som innehar de egenskapene som kreves.

– Det er alltid behov for sosiale personer som ønsker å jobbe. Vi bruker mye tid på å sile kandidater som ønsker å jobbe hos oss, og en god dialog for oss. Hos oss har vi satt som et viktig kriteria at sjåførene snakker norsk, og har det lille ekstra når det gjelder servicementalitet, avslutter en travel styreleder i Gran Taxi.

Kommentarene er stengt.