Podkast for og av jobbspesialister.

I regi av at Hadeland IPS et ressurssenter og tar imot hospitanter, har vi hatt et ønske om å forklare og forenkle hvordan vi i praksis jobber med de ulike aspektene av SE/IPS metodikken. Grunnen til dette var at vi ville ufarliggjøre denne komplekse jobben vi gjør og bidra til å gjøre det håndgripelig for både nye, erfarne og uerfarne jobbspesialister. 

Resultatet av dette ble en podkast FOR og AV jobbspesialister, hvor vi snakker løst og fast om ulike temaer som er en naturlig del av metoden og arbeidshverdagen til en jobbspesialist. Vi tar for oss et tema hver episode, og vi starter med kartlegging og følger opp med jobbutvikling, jobbstøtte, metodeveileder m.m. 

Vi gleder oss derfor til å kunne dele første episode med dere mandag 30. januar. I podkasten hører du jobbspesialistene Marie Benedikte Nygaard og Morten Hagen. Produsent er jobbspesialist Øyvind Maroni og redaktør, jobbspesialist Elisabeth Oulie-Bjølverud. Alle ansatte av Hadeland IPS. 

Det er mulig å jobbe med supported employment og IPS på flere måter, men det finnes i dag flere ulike tilnærminger til dette. Vi ønsker å løfte dette og håper at de som lytter på denne podkasten skal kunne reflektere og utvikle seg slik at vi kan bli best mulig i jobben vår, for igjen å kunne nå målet, som er å gi den beste tjenesten til våre jobbsøkere. Vi tror på at det er viktig å dele erfaringer med hverandre og tenker at dette fører det til at flere som mestrer jobben og kan gjøre en forskjell for mennesker som ønsker seg inn i arbeidslivet.

Du kan finne podkasten i Spotify, Apple Podcaster eller Amazone.

Eller trykk her: https://feeds.acast.com/public/shows/63d264654e4bcf0010678e77

Marie Benedikte Nygaard og Morten Hagen.
Kommentarene er stengt.