Ønsker å vokse med hjelp fra Hadeland IPS

Hurtigruta Carglass er storfornøyd med både oppstarten, og ikke minst mottakelsen de har fått fra hadelendingene.

 

Mål om å ansette flere

I dag har bedriften to ansatte, men har satt seg mål om å ansette flere.

– Vi merket fort at det er stor etterspørsel i markedet, og driften fyller nå to årsverk, forteller daglig leder Truls Håkerud hos Hurtigruta Carglass.

– At Hadeland IPS kan bidra til at vi ved fremtidige ansettelser kan finne de søkerne som ønsker å jobbe for oss, og har den rette bakgrunnen vil kunne spare oss for mye tid og resurser. Dette er resurser vi som nystartet verksted gjerne ønsker å bruke på å gi kundene våre best mulig service, fortsetter Truls Håkerud.

 

Klare kriterier for ansettelser

I bilglassbransjen handler mye om personlige relasjoner, og kundeservice. Dette gjenspeiler også kriteriene Truls legger til grunn når han ser etter nye kollegaer.

– For oss er det viktig at man har litt sosiale ferdigheter, og at man da kan spille på lag med kundene. Vi er aktivt ute på stands og snakker med folk, så hos oss må man både være litt handy samtidig som at man er flink sosialt.

 

Eget utdanningsløp

Truls Håkerud synes det er viktig at de ansatte skal kunne opparbeide seg papirer på kunnskapen de tilegner seg i bedriften. Derfor er han stolt over utdanningsløpet man kan ta i bedriften.

– Hos oss kan man etter fem år som ansatt ta fagprøve, og på den måten få en fullverdig utdannelse og fagbrev. Dette er et utdanningsløp som passer mange unge i dag, sier en fornøyd Truls Håkerud avslutningsvis til Hadeland IPS.

Les mer om Hurtigruta Carglass her

 

Kommentarene er stengt.