Ny avdelingsleder ved Hadeland IPS

Kine Nan Lium og Lisbeth Berg

Kine Nan Lium gir seg etter 10 år ved roret.

1. april 2022 ga Kine Nan Lium seg som avdelingsleder for Hadeland IPS. Etter 10 år som leder for prosjektet, som startet som en pilot, har Kine gitt stafettpinnen videre. Kine syntes det er trist å forlate menneskene som jobber på Hadeland, men er stolt av det samarbeidspartnere og alle involverte har klart å oppnå på disse ti årene. Hun er trygg på at folka på Hadeland IPS og NAV Hadeland tar vare på og utvikler IPS videre.

Lisbeth Berg går inn som fungerende avdelingsleder for Hadeland IPS. Lisbeth er sosionom og har jobbet i sosialtjenesten og nav siden 1998. I august 2021 ble hun ansatt som metodeveileder for Utvidet oppfølging i Hadeland IPS. Da hun ble spurt om tre inn i et vikariat som avdelingsleder, takket hun først nei.

Hva var det som gjorde at du ombestemte deg, og takket ja til stillingen?

Når jeg først fikk spørsmålet tenkte jeg at jeg ikke hadde noen ønske om å være avdelingsleder. Men etter å ha jobbet i avdeling som metodeveileder en stund, kjente jeg at dette var et sted jeg var trygg og hadde gode folk rundt meg. Jeg ble komfortabel med tanken og vokste inn i rollen. Det er først og fremst Kine og alle de gode menneskene som jobber her, som motiverte meg til å takke ja. Jeg liker å veilede mennesker og ser frem til å kunne legge til rette, slik at jobbspesialistene skal kunne gjøre den viktige jobben sin, på best mulig måte. Nå gleder meg meg veldig, og føler meg klar.

Vi ønsker både Kine og Lisbeth lykke til i sine nye roller, ser fortsatt frem til å hjelpe mennesker med å oppnå sine mål og drømmer om å komme ut i arbeidslivet.

Kommentarene er stengt.