Malika Sannes feirer 1 år på Hadeland IPS

 

Nylig rundet den energiske 34-åringen ett år som ansatt på NAV Hadeland og Hadeland IPS. Selv om læringskurven som jobbspesialist er bratt og jobben utfordrende stopper ikke denne jobbspesialisten. Det at jobben betyr så uendelig mye for jobbsøkerne, gjør det absolutt verdt det, mener Sannes bestemt.

 

Sammensatt og variert jobb

Som jobbspesialist må man gjerne tenke nytt hver eneste dag, og dette er noe som motiverer Malika Sannes. Jobben utfordrer de ansatte til å være nyskapende, og jobbspesialisten er gjerne av det uredde og kreative slaget. Her settes arbeidssøkerens kvaliteter og ønsker i fokus.

– Tiden har gått så utrolig fort, og jeg har det så utrolig gøy på jobben. Jeg føler at jeg må tenke annerledes enn jeg har gjort i mine tidligere stillinger, forteller Malika Sannes.

Malika har tidligere jobbet med rekruttering, bemanning, salg og kundebehandling i over 15 år. Hun har bred erfaring innenfor dette feltet, og har opparbeidet seg et godt nettverk innenfor restaurant- og klesbransjen. Malika har innehatt varierte roller med alt i fra vikar til restaurantsjef i burgerkjeden Mc Donalds.

 

 

Ressurssenteret Hadeland IPS beriker jobben

Hadeland IPS er et ressurssenter som tilbyr tjenester som hospitering, kompetanseheving, eller hjelp til oppstart for IPS -program i hele Norge. For de ansatte innebærer dette at de blir flittig brukt som både vertskap for besøk av andre jobbspesialister og som foredragsholdere på ulike kurs.

– Jeg liker å bidra og deltar gjerne på kurs. Det å få lov til å treffe andre i Norge som har samme eller lignende stillinger som meg synes jeg er både givende og berikende. Det er ofte vi får meget gode innspill fra avdelingene som besøker oss på Hadeland IPS, forteller en motivert Malika Sannes.

 

Nygift og positiv!

At det siste året har vært av det lykkelige slaget for Malika ble understreket da hun 19. Mai i år giftet seg med sin kjære Anton Wasa. Nylig kom Malika tilbake fra en bryllupsreise, og selv om den første dagen var noe preget av jet-lag så var det en positiv medarbeider som møtte på jobben.

– Det var en flott dag, og for meg er det å gifte seg en markering av en ny fase i livet. For at vi skal gjøre en god jobb så er det viktig at vi trives både på jobb og på privaten, avslutter Sannes.

 

Kommentarene er stengt.