Gleder seg til å se mennesker blomstre

Det siste tilskuddet hos Hadeland IPS, Anne Mari L. Ellingbø deltar denne uken på jobbspesialistkurs hos Arbeids- og velferdsdirektoratet i Oslo. Det er en toppmotivert kommende jobbspesialist vi treffer i solfylte Sannergata.

 


Bred erfaring fra relasjonsbygging, og behovskartlegging

Anne Mari har lang erfaring fra bank og finansbransjen. Hun har i flere år jobbet som finansiell rådgiver i Nordea. Der har hun hatt ansvar for oppfølging av kundeportefølje og har bred kunnskap om finansiering, forsikring og investeringer. Gjennom sin rolle i bank har relasjonsbygging vært viktig og hun har opparbeidet seg god salgserfaring, noe som kan komme godt med i rollen som jobbspesialist.

Hun har også jobbet med å skaffe banken gode nye kunder gjennom proaktiv jobbing ute i markedet. Anne Mari har også erfaring fra restaurantbransjen. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI, hvor hun studerte Markedsføring.

Gleder meg til å hjelpe andre mennesker til å blomstre

Det er en entusiastisk kommende jobbekspert vi snakker med i en velfortjent luftepause på jobbspesialistkurset som avholdes denne uka i Sannergata i Oslo.

– Dette er en helt ny type arbeidsutfordring for meg. Jeg gleder meg spesielt til å hjelpe andre mennesker til å blomstre, sier vårt nyeste tilskudd hos Hadeland IPS Anne Mari L. Ellingbø.

– Jeg tror at jeg vil dra nytte av min erfaring når det gjelder relasjonsbygging fra min tidligere jobb, og mitt store nettverk vil nok også være positivt, sier den tidligere finansielle rådgiveren fra Nordea.

Aktiv solstråle!

At det nå er ei blid jente med masse energi som blir å se hos Hadeland IPS hersker det liten tvil om. Fritidsproblemer er ikke noe tema hos denne positive jenta. På privaten er Anne Mari mor til to flotte barn, og lykkelig gift.

– Mine hovedinteresser består i det som betyr mest for meg. Jeg setter både familien, vennene mine og et aktivt friluftsliv høyt, avslutter en energisk Anne Mari før hun med raske skritt forsvinner inn i kurslokalet for mer faglig påfyll.

Kommentarene er stengt.