Fra Messi til Hadeland IPS!

Frank Andås startet 12.4 som Jobbspesialist hos oss på Hadeland IPS. Frank har bred bakgrunn fra dommerkarriere i internasjonal toppfotball, og som ansatt hos forsikringsgigantene Gjensidige og IF. I begge roller har Frank erfaring fra utvikling med fokus på prestasjoner både på jobb og innen idrett. Teamutvikling, og individuell coaching har vært sentrale deler av Frank sin hverdag de siste 20 årene.

– Jeg gleder meg stort til å få lov til å jobbe med dyktige medarbeidere hos NAV Hadeland og ikke minst kremen av IPS-veiledere i landet. Den faglige kompetansen både Kine Nan Lium, og resten av gjengen sitter inne med er noe jeg virkelig gleder meg til å lære av. Jeg føler jeg har mye å bidra med, spesielt når det gjelder å utvikle de som har stått utenfor arbeidslivet i lang tid. Det å gi personer selvtillit og troen på at en ansettelse faktisk er MULIG motiverer meg. Nettopp at den jobben vi gjør er med på å påvirke menneskers liv, gjør at dette er noe mer enn «bare en vanlig 8-16 jobb, sier vår nye Jobbspesialist Frank Andås.

Frank har vært rangert som FIFA assistentdommer de siste 10 årene, og har blant annet dømt i flere av de store mesterskapene som OL i London og Euro i Frankrike. Frank har dømt alle de største stjernene med nærmere 100 kamper i UEFA Champions League og Europa League og fått æren av å lede flere kvartfinaler, og semifinaler i disse turneringene. For å løse dommeroppgavene på toppnivå så er naturligvis utvikling av et velfungerende dommerteam sentralt, og noe Frank har jobbet med daglig fokus på.

– Vi har de siste ti årene vært igjennom en revolusjon når det gjelder måten å kommunisere innad i et dommerteam, og en best mulig utnyttelse av TEAMET er essensielt for at vi sammen skal lykkes. Alle medlemmer i et team er like viktige for at arbeidsoppgavene skal kunne løses på en god måte, det samme gjelder også i arbeidslivet. Når det gjelder teamet på Hadeland IPS så har jeg fått et meget godt førsteinntrykk. Måten jeg har blitt tatt imot er forbilledlig, og jeg føler meg virkelig som en del av gjengen allerede. Her drar alle samme vei, og samholdet virker på meg å være fantastisk, sier Frank Andås.

Kommentarene er stengt.