Festningen Restaurant vil verne om kokkefaget

Vi ønsker å ta vare på kokker og ikke minst lærlinger som ønsker å utvikle seg forteller restaurantsjef ved Festningen Restaurant Benjamin Ausland.

 

Ønsker å verne om trivsel og miljø

Festningen Restaurant er et brasserie med en av Oslos beste beliggenheter. Det serveres á la carte og dagens meny til både lunsj og middag. Rettene lages av dyktige kokker og er basert på spennende og sesongbaserte råvarer. I sommerhalvåret serveres det lunsj middag i uterestauranten som åpnet 8. mai.

– For å servere mat på et høyt nivå er vi helt avhengig av at vi har gode kokker, som trives når de er på jobb. Utsikten har vi god kontroll på, og vi har tatt helt konkrete grep for å skape trivsel på arbeidsplassen. For eksempel tilbyr vi at våre lærlinger kan få leie leiligheter som restauranten disponerer, forteller Benjamin Ausland.

 

Utelivsbransjen i forandring

For å levere en meny på topp nivå, så er forberedelser, kunnskap og faglig innsikt grunnleggende. På mange måter er det å være kokk som å være idrettsutøver, man MÅ prestere godt hver eneste dag.

– Vi opplever at det å jobbe i utelivsbransjen har forandret seg, og det er absolutt ikke slik at kokker og servitører går på byen hver eneste kveld. Vi setter store krav til hva som leveres når man er på jobb, og vi er helt avhengige av at vi har folk vi kan stole på at kommer på jobb til avtalt tid, forteller restaurantsjefen.

– Jobben som gjøres fra NAV, og Hadeland IPS sin side er verdifull for oss. Dette er med på å sikre at vi får de som virkelig ønsker å jobbe hos oss, avslutter en travel Benjamin Ausland.

Les mer om Festningen Restaurant her

 

Kommentarene er stengt.