Drømmen om å bli YouTuber

 

Mange drømmer om å kunne leve av å ha sin egen YouTube-kanal dette gjelder i høyeste grad også Espen Dahl Myrbakk, eller for mange bedre kjent som Minochu243. På YouTube finner man nå ikke mindre enn tre kanaler driftet av den dyktige Jarengutten.

 

Se VIDEO av intervjuet med «Minochu» her:   Minochu DEL 1            Minochu DEL 2

 

Fra hobby til business

 

For å lykkes som YouTuber er det som med så mye annet hardt arbeid som er grunnleggende for å lykkes. Kvaliteten på det man formidler er det som er med på å skaffe flere «likes» eller «abonnementer» på den enkelte YouTube-kanalen.

– Jeg har spesialisert meg ved å ha et spesielt fokus på «gaming updates», og ikke minst «reaction videoes», forteller Espen «Minochu» Myrbakk.

Om man skal kunne tjene penger på det som for de fleste på YouTube starter som en hobby, må man passere en gyllen grensen på 1000 abonnementer.

– Når en kanal har passert 1000 abonnementer, så kan man også få annonseinntekter av det man publiserer på sin kanal. Jeg synes jeg har kommet godt i gang, og har i dette øyeblikket 439 abonnementer på min mest populære kanal som heter Minochu243, forklarer «Minochu» videre.

Leser du dette kan du være med å gjøre drømmen virkelig

 

For å bli så god som mulig ser Espen «Minochu» Myrbakk til sine dyktige forbilder på YouTube-himmelen som Kattekryp, Dexio og GameXplain.

– Jeg var så heldig å få møte Kattekryp tidligere i år noe som gav meg mye inspirasjon, forteller «Minochu».

 

Dersom du er nysgjerrig på hvordan kanalene til Minochu243 er, så kan du enkelt følge denne linken for å bli abonnent: https://www.youtube.com/user/TheEspen243/featured

 

 

Kommentarene er stengt.